Adrian Năstase, absent de la şedinţa solemnă a Parlamentului: ”Nu ştiam nimic”

Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase FOTO AGERPRES

Aderarea României la NATO este o realizare la care au contribuit toate partidele politice, a afirmat marţi fostul premier Adrian Năstase. 

„Pe 29 martie 2004, am depus instrumentele de ratificare, la Washington, pentru aderarea la NATO, iar, câteva zile mai târziu, în 2 aprilie, a fost înălţat steagul României la sediul NATO de la Bruxelles. Am scris şi am vorbit, de-a lungul anilor, despre importanţa istorică a acestei decizii. Şi, după 15 ani, realizăm semnificaţia unei realizări la care au contribuit toate partidele politice din România.

Cu toate acestea, efortul final cel mai important a fost depus de Guvernul PSD pe care l-am condus, iar depunerea instrumentelor de aderare de către mine, în calitate de prim-ministru, şi ceremonia de pe Peluza din faţa Casei Albe rămân, în amintirea mea, unele dintre cele mai frumoase amintiri', a scris Năstase pe blog.

Totodată, fostul premier a explicat de ce a lipsit de la şedinţa solemnă a Parlamentului consacrată aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO. 'Ieri m-au sunat mai mulţi prieteni pentru a mă întreba dacă am fost invitat. Nu ştiam nimic. În această dimineaţă m-am interesat. În final, la ora 12,00, am primit o invitaţie pentru ora 14,00! În aceste condiţii, din păcate, nu voi putea participa', a spus Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel