Adrian Mutu, reacție după aroganțele rivalilor de la FCSB

Adrian Mutu reacționează după ironia lui Mihai Stoica.

După ce Dinamo nu a reușit calificarea în play-off-ul Europa League, managerul echipei FCSB a scris pe Facebook ”Decât Steaua București!”, făcând referire la sloganul galeriei dinamoviste ”Doar Dinamo București”.

"S-a întâmplat că în 1948 s-a înfiinţat ceva care face bucurii. Norocul nostru că s-a înfiinţat şi că există Dinamo Bucureşti, ca să ne dea nouă mare bucurie. Ei au galerie, cea mai mare din Europa. Felicitări galeriei! Ei fac şiretlicuri, ne păcălesc, dar acum e doar Steaua. Bine că s-a înfiinţat şi că există Dinamo, ca să continue bucuria noastră", a spus și Becali.

Briliantul a postat în această după amiază un mesaj pe o rețea de socializare în care se arată dezgustat de ”caterinca ieftină” a rivalilor de la FCSB.

”Eu n-am vazut in niciun campionat serios din lume o asemenea caterinca ieftina facuta de cei mai importanti oficiali ai unui club cu referire la rivalele care reprezinta aceeasi tara in competitiile europene. Nu ma regasesc intr-un astfel de fotbal si nu voi face parte din acest circ nici eu si nici Dinamo. Mi se pare de prost gust sa iti jignesti rivalii care reprezinta, la fel ca tine, Romania in Europa, profitand de un context in care unii au avut mai mult sau mai putin noroc la tragerile la sorti.”, a scris acesta.

Dinamo a întâlnit-o în turul trei preliminar al Europa League pe Athletic Bilbao, în timp ce FCSB a jucat cu Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Champions League.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel