Adrian Hladii, criminalul căutat în toată România. Specialiști IGPR în sprijin

Poliţiştii bihoreni, implicaţi în căutarea bărbatului care a împuşcat miercuri o tânără şi a rănit un bărbat, sunt ajutaţi de o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). 

Potrivit unui scurt comunicat transmis de IGPR, echipa de specialişti se deplasează, în cursul zilei, în judeţul Bihor, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române. 

Aceeaşi sursă menţionează că activităţile investigative în cauză se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Procurorii din cadrul acestui parchet au dispus, în data de 15 martie, începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor şi a confirmat faptul că femeia a fost găsită împuşcată în zona capului în autoturismul cu care atacatorul a răpit-o din faţa locuinţei unde l-a rănit, prin împuşcare în umăr, pe bărbatul care era iubitul actual al tinerei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, atacatorul Adrian Hladii, dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, nu a fost găsit până în prezent, importante forţe de poliţie fiind implicate pentru căutarea acestuia, cu controale în trafic şi investigaţii. 

'Se folosesc toate resursele şi pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiaţi. Poliţiştii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate judeţele învecinate şi cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operaţiunile desfăşurate pentru prinderea sa participând şi echipe de poliţişti însoţite de câini de urmă', a precizat Alina Dinu, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel