Adrian Gâdea, liderul PSD Teleorman, despre propunerea de premier: Nu s-a discutat

Preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, fost secretar de stat MDRAPFE, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că sunt "simple speculaţii" informaţiile vehiculate în presa centrală în ultima perioadă potrivit cărora numele său este printre variantele luate în calcul de conducerea PSD pentru funcţia de premier. 

"Au fost simple speculaţii. Nu au fost discuţii despre un viitor premier din partea PSD, despre un viitor ministru. Tot acest cerc a fost promovat de atitudinea lui Sorin Grindeanu", a afirmat Adrian Gâdea, care a fost anul trecut şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. 

De asemenea, întrebat despre vehicularea numelor a două colege de partid - Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, şi europarlamentarul Viorica Dăncilă, pentru ocuparea funcţiei de premier, Adrian Gâdea a susţinut că în niciuna din şedinţele Comitetului Executiv al PSD nu s-a discutat o variantă pentru conducerea Guvernului după demiterea actualului Cabinet, scrie Agerpres.

"În niciunul dintre cele trei Comitete Executive nu s-a discutat absolut nimic despre un viitor premier sau un viitor ministru. Ceea ce ne interesează, ceea ce îl interesează pe preşedintele partidului, este ca acest program de guvernare să nu fie pus pe butuci pentru că este programul în baza căruia milioane de români ne-au votat. Teama preşedintelui este ca acest program să nu derapeze", a mai spus Adrian Gâdea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel