Adrian Cristea ar putea rămâne pe drumuri. Vezi motivul

 Pentru Adrian Cristea se pare că vin zile grele. Fotbalistul a fost dat afară de la Petrolul Ploieşti, astfel că, fără a mai avea vreun venit, îi va fi foarte greu să scape de executorii judecătoreşti ce vor să-i scoată la vânzare apartamentul din Capitală, în care locuieşte. În plus, la această veste se adaugă și un pariu care este pe cale să-l piardă. Cristea ar fi declarat că o va despărți pe Bianca Drăgușanu de Victor Slav contra unei sume de 10.000 de euro, pe care ar fi pariat-o cu prietenii.  

Adrian Cristea are o datorie de 114.000 euro, iar pentru a recupera această sumă executorii l-au pârât pe fotbalist magistraţilor de la toate judecătoriile din Bucureşti, potrivit libertatea.ro.

 Dacă judecătorii de la Sectorul 2 n-au permis executarea silită a fotbalistului, restul instanţelor le-au dat câştig de cauză creditorilor, ceea ce înseamnă că, pe 27 august, Adrian Cristea şi-ar putea pierde apartamentul de 80 de metri pătraţi din Capitală, scrie Libertatea.

La problema de mai sus se adaugă și pariul de 10. 000 de euro care ar putea fi pierdut de Cristea. Potrivit cancan.ro, Cristea nu ar fi suportat fericirea Biancăi Drăgușanu alături de Victor Slav, astfel că fotbalistul ar fi  pariat că o desparte pe Bianca de Victor, bazându-se se pare pe experiențele anterioare când reușea constant să o întoarcă din drum pe roșcată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel