Adopție Sorina. Procuroarea Maria Pițurcă a lovit microfoanele jurnaliștilor

Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro
Fetiță maltratată. foto: presafarastapani.ro

Procuroarea Maria Pițurcă, cea care a agresat-o pe Sorina, fetița adoptată din localitatea Baia de Aramă, a agresat astăzi jurnaliștii care o așteptau în fața sediului CSM. 

Procuroarea Maria Pițurcă, cea care a agresat-o pe Sorina, fetița adoptată din localitatea Baia de Aramă, a agresat astăzi jurnaliștii care o așteptau în fața sediului CSM, conform România TV. 

În imaginile surprinse de camere televiziunilor se poate observa cum procuroarea lovește microfoanele reporterilor și trece nervoasă printre ei. 

”Probabil e un defect de a reacționa violent în anumite situații. Ar trebui să își revizuiască puțin comportamentul pentru că nu o ajută în niciun fel pe doamna procuror. E clar că are niște remușcări. Atitudinea asta înseamnă că are niște probleme... Ar trebui să răspundă exact pentru faptele ei...”, a precizat Dumitru Coarnă în direct la România TV. 

Vezi mai mult aici: Procuroarea Pițurcă, agresivă cu jurnaliștii de la CSM. Coarnă: Trebuie să răspundă pentru faptele ei!

Secția de procurori din CSM, în materie disciplinară, discută, astăzi, suspendarea din funcție a Mariei Pițurcă, procurorul care a luat-o cu forța pe Sorina din familia asistentului maternal, pentru a o duce familiei adoptive.

Vezi și: Adopție Sorina. Procuroarea Maria Pițurcă, suspendare din funcție, decizia la CSM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel