Adolescentă din SUA, amnezie rară. I se 'resetează' memoria odată la două ore în urma unei leziuni cerebrale

Amnezie - fotografie cu rol ilustrativ
Amnezie - fotografie cu rol ilustrativ

Riley Horner, o adolescentă din Ilinois, SUA, a suferit o gravă leziune cerebrală din cauza căreia memoria ei se 'resetează' odată la două ore, potrivit cotidianului Mirror.

Aceasta a fost lovită accidental cu piciorul în cap la un curs de dans. După acest moment, Riley spune că amnezia o îngrozește, întrucât nu mai poate face amintiri noi. Ea a declarat pentru WQAD: 'Oamenii pur și simplu nu înțeleg. Este ca un film. Nu îmi voi aminti despre acest interviu'. Mama mea va spune 'oh, ai fost la știri!'. 'Știu că le este greu, dar și mie îmi este greu.' Talentata majoretă și-a pierdut memoria după ce o studentă a lovit-o din greșeală în cap la un dans, pe 11 iunie, transmite news.com.au.

Mama fetei, Sarah, postează des pe pagina de Facebook informații privind starea de sănătate a fiicei sale. 'Astăzi, la Fizioterapie nu a mers bine, medicii i-au cerut să ridice piciorul stâng, iar ea a început să tremure necontrolat din nou. De fiecare dată când ar încerca ceva, corpul ei se va agita.' Într-o altă postare, Sarah, care are și doi băieți, spunea: 'Riley este cam aceeași. Nici o amintire și noi observăm mult mai multă oboseală.' Tânăra notează acum lucrurile într-un caiet și face poze cu telefonul pentru a-și aminti lucruri după ce memoria ei se 'resetează' în la fiecare două ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel