Urmărește emisiunea live


ADMITERE LICEU 2016. Când are loc repartizarea în învățământul liceal

elevi liceu
elevi liceu

Primaa repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat pentru absolvenţii de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Repartizarea candidaţilor la liceu pe locurile pentru romi a avut loc între 11 şi 13 iulie, iar înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special - între 14 şi 16 iulie. Pe 28 iulie va fi organizată a doua repartizare computerizată şi se va afişa de către fiecare unitate de învăţământ liceal de stat lista candidaţilor repartizaţi în acea instituţie în a doua etapă.

A treia repartizare computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 şi 2 septembrie.

În ceea ce priveşte admiterea candidaţilor pentru învăţământul seral şi pentru cel cu frecvenţă redusă repartizarea acestora se va desfăşura în perioada 27 - 29 iulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel