ADMITERE Academia de Poliție 2018. ELIMINARE înălțime. MODIFICĂRI

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Începând cu sesiunea din ianuarie 2018, probele de alergare viteză și rezistență, respectiv aruncarea mingii medicale, vor fi înlocuite cu un traseu aplicativ care să testeze atât forța și rezistența, cât și agilitatea și calitățile motrice.

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Odată cu introducerea acestui traseu va fi eliminat pragul minim de înălțime. Traseul aplicativ este valabil pentru examenele organizate pentru admitere în școli de șubofițeri și agenți ale MAI.

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Mai jos vedeți traseul pentru școlile de poliție, jandarmerie și poliție de frontieră. Traseul cuprinde 11 elemente care trebuie parcurse într-un timp de maximum 2 minute și 25 secunde.

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice Ordinul ministrului afacerilor interne privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale MAI și a Ordinului ministrului afacerilor interne privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare ale MAI.

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Introducerea traseului practic aplicativ la concursul de admitere în școlile de agenți și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne, în locul probelor de verificare a aptitudinilor fizice susținute la examenele precedente, are la bază mai multe argumente, printre care și cele legate de necesitatea adaptării probelor de concurs la nevoile instituționale și la standardele internaționale.

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Una dintre consecințele imediate ale acestei schimbări este eliminarea baremului de înălțime în condițiile în care testarea calităților fizice ale candidaților va impune și o anumită statură necesară parcurgerii acestor probe.

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Menținerea probelor sportive susținute până în prezent (alergare de rezistență, viteza și aruncarea mingii medicinale), ar fi făcut imposibilă susținerea examenului de admitere din ianuarie 2018, în special din cauza condițiilor meteo specifice sezonului rece care ar fi putut pune în pericol sănătatea și integritatea corporală a candidaților.

[citeste si]

ADMITERE Academia de Poliție 2018. Din perspectiva nevoilor instituționale, parcurgerea traseului practic aplicativ contribuie la testarea a patru calități motrice de bază - viteza, rezistența, îndemânarea și forța, dar și la verificarea rapidității reacției candidatului. Fiecare concurent de la instituțiile de învățământ ale MAI care pregătesc polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră va trebui să realizeze traseul ce cuprinde 11 elemente într-un timp de maxim 2 minute și 25 secunde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel