Admitere 2018 Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar de la Campina

Admitere 2018 Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar. De luni, 27 august şi până pe 3 septembrie se desfăşoară probele examenului de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliție "Vasile Lascăr" de la Câmpina.

Admitere 2018 Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar. De luni, 27 august şi până pe 3 septembrie se desfăşoară probele examenului de admitere.

Admitere 2018 Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar. Concursul de admitere la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina constă în probe eliminatorii (contravizita medicală și evaluarea aptitudinilor fizice) și o probă scrisă – un test grilă la limba română și o limbă străină. Evaluarea aptitudinilor fizice se realizează în baza unui traseu practic-aplicativ, ca la ultima sesiune de admitere, cea din ianuarie 2018.

Pentru înscriere, candidaţii au fost rugați să  prezinte, obligatoriu, la sediul instituţiei din Câmpina, b-dul Carol I, nr. 145,  Prahova, următoarele documente:

- cartea de identitate sau paşaportul în original;

- diploma de bacalaureat sau adeverință eliberată de liceu în care se menționează notele obținute la probele de examen, media generală de bacalaureat, mediile obținute în anii de liceu, termenul de valabilitate și faptul că nu a fost eliberată diploma, precum și foaia matricolă a studiilor liceale, în original sau în copii legalizate (numai pentru absolvenții promoției anului în curs).

Admitere 2018 Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar. La proba de verificare a cunoştinţelor, candidaţii pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel