Adina Florea, propusă şef DNA, declaraţiile momentului

Adina Florea, nominalizată de către Tudorel Toader pentru şefia DNA a făcut o serie de declaraţii la România TV. 

Adina Florea, nominalizată de către Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al DNA a făcut o serie de declaraţii şi precizări în cadrul unei intervenţii telefonice la România TV, în cadrul unei emisiuni prezentată de către Violeta Romanescu.

Despre "festivalul cătuşelor"

"Urmărirea penală e confidențială. Prin urmare nu reprezintă un festival, un spectacol, ci implică destinele unor oameni și analizarea răspunderii penale a unor oameni. [...] În multe cazuri România a fost condamnată la CEDO pentru nerespectarea prezumției de nevinovăție. Nu cred că e necesar să defilăm oameni în cătușe în fața televiziunilor. Această defilare nu a făcut bine nimănui."

Despre nivelul corupţiei din România

"Parerea mea, ca om, fără a implica părerea mea ca şi candidat pentru această structură: nu cred că Romania e una dintre cele mai corupte ţări din Uniunea Europeană şi din lume. Revenind la părerea de profesionist, ca să vorbim de un fenomen al corupţiei, ar trebui să avem un tablou foarte riguros analizat a ceea ce înseamnă acest fenomen al corupţiei, în sensul de a vedea despre ce dosare e vorba, ce dosare se instrumentează, unde anume această corupţie a penetrat cel mai mult în anumite domenii", a subliniat Adina Florea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel