Adina Buzatu, despre ținuta lui Carmen Iohannis. Ce spune despre Dăncilă, Plumb, Shhaideh

Stilistul Adina Buzatu a comentat ținute ale mai multor figuri politice. 

În intervenția la Antena 3, Adina Buzatu a apreciat ținuta Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, apreciind că este o ținută de primăvară. În ceea ce o privește pe Rovana Plumb, Adina Buzatu spune că a ales acest ”mov, culoarea freziilor, chiar îi vine foarte bine și, în contrast cu culoarea vibrantă, a ales un model clasic, potrivit statutului social. E foarte important, când alegi o astfel de culoare, să nu exagerezi și cu un model încărcat. A făcut o alegere foarte bună”.  

(w670)

Cu privire la Viorica Dăncilă, Adina Buzatu spune că a apreciat-o în ultimul timp pentru schimbarea de stil. ”Extraordinară schimbare. De data aceasta nu mă încântă eșarfa. Îi creează un volum ciudat în zona gâtului careo dezavantajează”. 

(w670)

Despre Sevil Shhaideh, stilistul român spune că a fost mereu prea clasică, recomandându-i un clasic interpretat modern. Rochia Sorinei Pintea o apreciază ca fiind frumoasă, dar puțin cam scurtă. 

(w670)

Cu privire la ținuta lui Carmen Iohannis purtată la Summitul UE- Liga Statelor Arabe, Adina Buzatu spune că nu știe care a fost dress-code-ul, dar ”ca apariție, necunoscând dress-code-ul, e o apariție frumoasă, relaxată, tinerească. Dacă dress-code-ul a fost unul casual-elegant, e potrivită. Dacă nu, ar fi trebuit să poarte pantalon dintr-un alt material, nu de piele, să păstreze bluza și să înlocuiască încălțămintea sport. Cred, totuși, că cerințele evenimentului erau relaxate. E foarte important să cunoaștem contextul”. 

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel