Adidas, RENUNȚĂ. Anunțul făcut de companie

Gadgeturile smart au explodat în ultimii ani, însă nu toate companiile nu sunt de acord cu acestea. Ce companie renumită a renunțat la acestea.

Foarte multe persoane au devenit adepte ale unui stil de viață mai sănătos. Cei pasionați de sport doresc să adauge un plus acestei activități relaxante, cumpărându-și ceasuri sau brățări smart, pentru a își monitoriza pulsul, numărul de pași efectuați sau caloriile arse. Dar din păcate, nu toate aceste accesori oferă aceeași aceeași experiență și sunt construite în conformitate cu aceleași standarde de calitate, este ușor să înțelegi de ce unele se vând mai bine decât altele.

Potrivit playtech.ro, Adidas s-a numărat printre companiile care nu au reușit să aibă o divizie de accesorii purtabile foarte profitabilă. Din acest motiv, oficialii gigantului din domeniul sportiv au anunțat că vor renunța la acest spectru de produse prin închiderea diviziei de sporturi digitale. Partea bună este că va mai încerca să dezvolte experiențe software conectate pentru dispozitive precum Apple Watch, dar nu va mai lansa nici un dispozitiv inteligent purtabil. Totul se va rezuma la aplicații.

"Pentru a înainta transformarea noastră digitală și pentru a câștiga consumatorii în acest mediu de afaceri dinamic, ne-am redefinit abordarea noastră strategică în domeniul digital, concentrându-ne atenția pe experiențe digitale" Conform declarației unui purtător de cuvânt Adidas pentru TechCrunch, nu va mai fi vorba de hardware nou sub brandul nemțesc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel