Adevărul despre relația de rudenie Alexandru Cumpănașu - Alexandra Măceșanu. A recunoscut tot!

Era 26 iulie. A venit știrea cutremurătoare că o fată răpită a sunat la 112 și a anunțat că este răpită. A fost cel mai trist breaking news. Și au tot urmat informații care au cutremurat o țară întreagă. În aceeași zi, a fost transmisă informația că fata a fost arsă într-un butoi, au ajuns în presă oasele găsite în butoi. 

După ora 16:00, Alexandru Cumpănașu a fost în platou la România TV, unde a făcut declarații cutremurătoare. A spus că fata era nepoata lui. Declarațiile lui Alexandru Cumpănașu au fost șocante și au emoționat o țară întreagă. 

Ulterior, din cauza modului în care au evoluat lucrurile, oamenii au început să nu-l mai creadă pe Alexandru Cumpănașu nici măcar că este unchiul Alexandrei Măceșanu. 

Gândul.info scrie gradul de rudenie pe care-l are Alexandru Cumpănașu cu Alexandra Măceșanu. Potrivit sursei citate, informația a fost confirmată de șeful CNMR. 

Bunicul lui Alexandru Cumpănașu este frate - sau a fost, după cum scrie sursa citată, neștiind dacă cei despre care scriem mai sunt în viață - cu bunicul lui Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel