Adevărul despre alimentele congelate. Cât de sănătoase sunt

Toată viața s-a spus că alimentele își pierd substanțele nutritive atunci când sunt înghețate, dar este chiar așa? Ei bine, multe studii au ajuns la concluzia că alimentele congelate își mențin toate vitaminele, mineralele și, în general, beneficiile lor nutritive.

Avantajele alimentelor congelate

Păstrează substanțele nutritive intacte

Fructele şi legumele îşi pot pierde până la 50% din nutrienți după 24 de ore, după ce au fost culese. Pentru a se evita acest lucru, ele sunt congelate. Nu trebuie să treacă mai mult de 12 ore între colectare, ambalare și îngheț. În acest fel își vor păstra toți nutrienții.

Nu sunt contaminate

Toate microorganismele şi bacteriile mor la temperaturi scăzute. Legumele și fructele proaspete pe care le găsim în pieţe, fiind mai expuse tuturor acestor agenți bacterieni.

Este mult mai confortabil

Încorporarea fructelor și legumelor congelate în mâncărurile tale este mult mai confortabilă decât dacă sunt proaspete. Această opțiune este ideală pentru smoothie-urile dvs., deoarece în acest fel nu veți pierde niciun ingredient.

Vă permite să economisiți bani

Mâncarea congelată are de obicei un preț mult mai mic decât produsele proaspete pe care le găsim în supermarket. Acest lucru ne permite să economisim niște bani pe care vrem să investim în alte lucruri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel