Urmărește emisiunea live


Adelina Pestrițu, condiție pentru soțul ei încă de la începutul relației

Adelina Pestrițu face bani serioși din aparițiile TV sau online. Virgil, partenerul ei de viață, n-a avut încotro decât să se conformeze și să accepte stilul de viață al brunetei. 

Încă că de la începutul relației, Adelina Pestrițu i-a pus o condiție lui Virgil Steblea: să o susțină în demersul ei de a fi un influencer, după cum relatează Libertatea. 

"El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție. De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi", a declarat Adelina. 

„De la începutul relației, din prima zi i-am zis: 'Trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul me'. Mai ales de când a devenit soț sunt cu acte în regulă și e normal ca el să îmi ofere acest ajutor. Pentru serviciile lui, sigur că îl plătesc cu toată dragostea mea", a mai spus frumoasa brunetă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel