Adelina Pestrițu, NUNTĂ: Da, m-a cerut de soție

Rodica Mitu / 05 feb 2018 / 17:11

La doar câteva zile după ce a spus că este însărcinată, Adelina Pestrițu a anunțat că a fost cerută de soție de iubitul ei, Virgil.

În ziua în care a împlinit vârsta de 31 de ani, Adelina Pestrițu a anunțat că este însărcinată în trei luni. Luni, 5 februarie, la Teo Show, a mai dat o veste: se pregătește de nuntă.

Iubitul ei, Virgil Steblea, a cerut-o de soție, iar ea a spus DA. Și-a făcut tatuaj cu numele iubitului. Când a arătat tatuajul de pe deget, a arătat și inelul de logodnă.

Da, m-a cerut

"Da, m-a cerut de soție. Mi-a căzut capul când m-a cerut de soție. M-a cerut de soție înainte să aflu că sunt însărcinată. Mi-a zis să mergem să ne plimbam. Așa, deodată. Să mergem până la mare. Da, vreau să ne plimbam. Știam că îi plac plimbările lungi, cu mașina, cu avionul.

Am sărit în mașină și duși am fost. Era foarte agitat. Am intrat în filmul lui. Am devenit romantică. Eram pe plajă. S-a pus în genunchi, și, împleticit, m-a întrebat dacă vreau să ma mărit cu el. L-am ajutat să îmi pună inelul pe deget, tremura rău și i-am spus da!", a povestit Adelina Pestritu la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

[citeste si]