Adelina Pestrițu dezvăluie detalii despre silueta ei

Adelina Pestrițu a dezvăluit secretul siluetei sale. Ce mănâncă vedeta de arată atât de bine?

Fosta prezentatoare TV dezvăluit că își menține greutatea constantă la 52 de kilograme.

Potrivit unica.ro, vedeta a scos din alimentație în urmă cu un an carnea. Aceasta a declarat că a trecut cu greu peste prima lună,  însă în prezent nu mai simte nevoia să consume carne.

Nu țin o dietă, dar mănânc doar până în ora 18:00. După aceea consum doar apă plată și dacă simt că mi se face foame, mănânc cel mult o salată verde. De asemenea, nu exagerez cu dulciurile, iar atunci când am poftă, prefer să optez pentru cele raw-vegane. În plus, eu nu mănânc paste făinoase. Pot să spun că am un meniu bogat, dar calculat", a declarat Adelina Pestrițu. 

Partea mai grea a stilului de viață sănătos adoptat de Adelina nu este nici pe departe alimentația, ci mai degrabă apa. Adelina recunoaște că se chinuie să bea minim doi litri de lichide pe zi, așa cum este recomandat de medici pentru a menține un nivel optim de hidratare a organismului.

[citeste si]

Pe lângă alimentația sănătoasă pe care o are, Adelina a mai dezvăluit că face în permanență.  Aceasta a declarat că face sport de trei ori pe săptămână. Bruneta a declarat că nu îi place să facă cardio și nici să alerge pe bandă,  însă îi place să facă exerciții la aparate pentru tonifierea musculaturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel