Adele iubește din nou. Și-a prezentat iubitul

Cântăreața Adele l-ar fi prezentat pe noul său prieten, rapperul Skepta, prietenilor săi.

Adele l-ar fi prezentat pe noul său prieten, rapperul Skepta, prietenilor ei, informează publicaţia Metro.co.uk, citând tabloidul the Sun, relatează Agerpres.

După despărţirea de soţul ei Simon Konecki, artista a început să se întâlnească cu rapperul, iar acum grăbeşte un pic lucrurile, prezentându-l deja prietenilor săi, printre care cea mai bună prietenă a sa, Laura, şi James Corden, susţine tabloidul. Laura este cea mai apropiată prietenă a cântăreţei de la Brit School, iar James, gazda de la The Late Late Show, i-a devenit prieten când Adele s-a mutat în LA.

O scurtă aventură

"Faptul că Skepta i-a cunoscut pe Laura şi James pare un semn pozitiv. Toată lumea doreşte tot ce este mai bun pentru amândoi", a precizat o sursă pentru ziar, adăugând că nimeni nu se aştepta la această relaţie.

Pe de altă parte, sursa şi-a exprimat îndoiala că relaţia - pe care a descris-o drept "o scurtă aventură" - va rezista la distanţă.

Zvonurile privind o relaţie între cei doi artişti au început să apară la începutul lunii octombrie, când s-a susţinut că între Adele şi Skepta - amândoi originari din Tottenham - există "o legătură specială".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel