Adela Popescu și Radu Vâlcan, imagini din vacanța în doi la Barcelona

Adela Popescu și soțul ei, actorul Radu Vâlcan, au decis să meargă într-o vacanță în doi, în Spania, la Barcelona. 

Asta pentru că prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea” de la ProTv urmează să devină mămică, pentru a doua oară, în luna decembrie, și simțea nevoia de puțină relaxare în cuplu. Adela Popescu se bucură din plin de timpul liber și de vacanța petrecută în doi, dar se gândește și la băiețelui ei pe care l-a lăsat acasă și pe care, în ultima clipă, și-ar fi dorit totuși să-l ia cu ea la Barcelona.

“Drumu-i greu, burtica-i mare, stăm puțin, privim în zare…sau în aparatul foto☺”, a scris vedeta pe Instagram, în dreptul unei fotografii din vacanță, cu ea și Radu Vâlcan. Lungi plimbări în doi, masaj la picioare pentru relaxare, baie în piscină, puțin shopping și mâncare bună. Vacanța perfectă în doi!

(oar_w460)

(oar_w460)

“Dragilor, eu și soțul vom pleca mâine dimineață la Barcelona. Doar noi doi!!! Trei nopți. Pe romance. Uraaaaaa! Da, știu, suntem niște nebunatici. După doi ani și o singură noapte fără Alexandru, am considerat că e momentul să plecăm undeva doar noi doi. După un calcul simplu mie mi-a rezultat că cel puțin doi ani de acum încolo nu vom mai avea această oportunitate, ținând cont de faptul că e pe drum și “flățiolu”. Dincolo de asta simt că e momentul potrivit și pentru băiețel. Are autonomie, mănâncă bine, doarme toată noaptea, pe mamaie o iubește, o ascultă, și în plus, ca să nu ne mănânce sentimentul vinovăției de vii, imediat după întoarcerea din Barcelona vom pleca pentru două săptămâni în #vacantaluiAlexandru din Grecia. Noi trei. În prima fază Radu a fost mai sceptic, a zis că o să ne fie tare greu fără el. Eu insistam că ne va fi chiar foarte bine”, a scris Adela pe blogul său, înainte de a pleca în vacanța cu Radu.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel