Adela Chirică, mesaj CRUNT pentru Guvern: Voi știu că dormiți noaptea liniștiți, dar eu nu pot

Adela Chirică, președinta Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare, a transmis o scrisoare către Guvernul Grindeanu în care atrage atenția privind posibila eliminare a redirecţionării a 2% din impozitul pe venit către organizaţiile neguvernamentale.

"2% salvau vieți! Sunt mii de mame care si-au facut ONG ca sa strângă bani de Terapii pentru copiii lor! Eu nu am strâns niciodata pentru Davis, ci pentru copiii din asociație si centru! Ba am adus si bani de acasa gândindu-ma ca lui Dav, din fericire, nu ii lipsește nimic! Ce se va intampla cu acești copii? VOR DEVENI ADULȚI ASISTAȚI SOCIAL! Fara Terapii, nu au nici macar o sansa la recuperare!

Va dau exemplul lui Dav. Era o leguma, cu câțiva ani in urma! Nici sa meargă nu mai putea! Cum e Davis acum? Recuperat TOTAL! De ce? Pentru ca a facut sute de ore de Terapii! Pentru ca mi-am permis si imi voi permite mereu sa faca Terapii pentru a nu deveni un adult Asistat social! Dar cu celelalte sute de mii de copii ce se va intampla? Voi stiu ca dormiți noaptea liniștiti, dar eu nu pot! Ca sa pun pe picioare centrul nostru de Terapii, am scris si vândut cărți si mărțișoare! Pentru ca cei 2% nu erau suficienți!

Toti aveți copii sanatosi acasa si nu știți ce înseamna sa fii părinte de copil special! Nu știți cum e sa urli de durere linga puiul tau, sa te reinventezi si sa înveți sa fii terapeutul si medicul copilului tau! Nu știți cum e sa ti se spuna ca esti suspect de cancer si singurul tau gând sa fie ca fiul tau va muri o data cu tine pentru ca statul nu va face nimic pentru el! Nu știți cum e sa cada cerul pe voi cand aflați diagnosticul copilului tau... iar tu sa traiesti in România! Unde copilul tau are dreptul doar la umilințe!

Nu știți decat sa furați! Atat! Ma gandesc serios sa dau in judecată statul roman, respectiv ministerul de finanțe care nici macar nu a avut bunul simt sa ne cheme la discuții! Ca sa ne dovedească iar cat de neimportanți suntem noi si cat nu le pasa lor!", a transmis Adela Chirică.

[citeste si]

Adela Chirică, fondatoarea Asociaţiei pentru Dravet, este mama unui copil care are acest sindrom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel