USR, acuzații la adresa lui Dragnea: Plângerea penală e pregătită

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

USR îl acuză pe Liviu Dragnea, președintele PSD, că le fură dosarele cu semnături pentru petiția ”Fără Penali”. Mai mult, partidul îi face o plângere penală liderului PSD. 

Uniunea Salvaţi România a analizat nota pentru CCR întocmită de Secretariatul General al Camerei Deputaţilor cu privire la semnăturile Fără Penali şi a constatat că sunt mai puține semnături înregistrate, față de cele depuse. 

”Am constatat cu stupoare că apare o cifră suspectă de 591.097 de semnături înregistrate, în condiţiile în care USR a depus peste 800.000 de semnături în Parlament, restul până la un milion fiind încă blocate prin primării din ţară. (...) De fapt, PSD încearcă să trimită la CCR un număr de semnături mai mic decât pragul de 500.000 impus de lege, ca să invalideze iniţiativa.” susțin reprezentanții USR. 

Plângerea penală este pregătită

”USR va clarifica situaţia. Preşedintele comitetului de iniţiativă Mihai Badea, alături de deputaţii USR Stelian Ion şi Cristina Prună vor merge la Secretariatul General să lămurească lucrurile. Plângerea penală este pregătită.” se mai arată în comunicatul de presă al celor de la USR.

Vezi și: 

Dăncilă: L-am sunat pe Klaus Iohannis

Adevărul despre casa Olguței Vasilescu. Declarații în emisiunea lui Cristache

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel