Acuzații grave pentru Ilie Năstase. Scandal ignorat de presa română

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Căpitanul României la Fed Cup, fostul campion mondial și campionul de Grand Slam Ilie Năstase, a fost auzit făcând un comentariu urât despre copilul nenăscut al Serenei Williams.

În timp ce Simona Halep răspundea la o întrebare în limba engleză despre sarcina lui Williams, vineri la Constanța, fostul campion în vârstă de 70 de ani s-a adresat unuia dintre ceilalți membri ai echipei sale și spunând în limba română: „Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că Federația este la curent cu aceste comentarii și că a început o investigație. „Federația Internațională de Tenis nu tolerează niciun fel de limbaj și comportament discriminator și ofensiv”, se arată în declarație.

[citeste si]

„Suntem conștienți de presupusele comentarii făcute de căpitanul român Ilie Năstase și am început o investigație imediată, astfel încât să avem faptele complete ale situației înainte de a lua măsuri suplimentare și adecvate”.

Jurnaliștii români prezenți nu au întrebat nimic mai mult despre această declarație, dar păreau să încerce să treacă acest comentariu drept o glumă, mai informează BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel