Actrița Felicity Huffman, din "Neveste Disperate", condamnată la închisoare

Actrița Felicity Huffman, celebră pentru rolul său în serialul "Neveste disperate", a fost condamnată la 14 zile în închisoare într-un caz de fraudă privind admiterea la mai multe universități de elită din SUA, relatează site-ul agenției CNN.

Huffman a primit de asemenea și o amendă în valoare de 30 de mii de dolari și 250 de ore în folosul comunității, a informat judecătoarea Indira Talwani, potrivit Mediafax.

"Știa că este un act de fraudă și nu unul impulsiv. Faptul că a încercat să fie o mamă bună nu reprezintă o scuză", a declarat judecătoarea.

În martie anul acesta, Felicity Huffman s-a numărat printre cele aproximativ 50 de vedete și șefi de mari companii anchetați în cazul de fraudă privind universităţile care a primit numele de "Operation Varsity Blues". Procurorii americani au spus că schema de fraudare a fost pusă la punct în 2011, de o companie care pregătea elevii pentru admiterea la facultate, cu sediul în Newport Beach, California. Schema implica mită pentru preparatori fizici, teste măsluite și chiar fotografii modificate pe computer ale unor tineri candidați, realizate astfel încât aceștia să pară atleți de elită - una dintre condiții pentru admiterea la facultate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel