Actriță celebră, în comă, după un incident tragic la Hollywood

O celebră actriță, în vârstă de 32 de ani, se zbate între viață și moarte după ce a suferit un grav accident de motocicletă pe platourile de filmare, în timpul unei scene din filmul "Resident Evil: The Final Chapter".

Olivia Jackson, binecunoscută după ce a dublat mai multe actrițe în filmele "Star Wars: The Force Awakens", "Mad Max: Fury Road" și "Guardians Of The Galaxy", se află în comă indusă, după ce a suferit un grav accident de motocicletă pe platourile de filmare, scrie thesun.co.uk, potrivit realitatea.net.

Tânăra s-a accidentat în timpul unei scene din filmul "Resident Evil: The Final Chapter", care implica o urmărire în mare viteză.

Se pare că Jackson nu purta echipament de protecție și a suferit leziuni grave la cap și și-a perforat un plămân. Pentru a-i putea fi salvată viața, medicii au plasat-o în comă indusă.

Copleșit de durere, David Grant, soțul Oliviei Jackson, de asemenea cascador, a scris acesta pe pagina sa de Facebook: "Este inspirația mea, este lumea mea. Se luptă din greu pentru vața ei". Totodată, Milla Jovovich, eroina peliculei, dar şi regizorul Paul W. S. Anderson, sunt alături de Olivia Jackson şi sprijină familia îndurerată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel