Actorul Vladimir Găitan: Ne amenință că trebuie să ardem pe rug. Lucrurile sunt foarte grave

Vladimir Găitan
Vladimir Găitan

Actorul Vladimir Găitan a făcut precizări cu privire la amenințările pe care le-a primit familia sa. 

Fiica actorului Vladimir Găitan ar fi fost agresată în mediul online de către protestatarii Rezist. De altfel, familia actorului ar fi fost amenințată că trebuie să ardă pe rug, a declarat Vladimir Găitan în direct la România TV. Toate acestea vin după ce actorul l-a criticat pe Tudor Chirilă după incidentele de săptămâna trecută, atunci când a lovit un bărbat. Găitan s-a arătat nemulțumit și de colegi de-ai săi care au protestat în fața teatrului. 

”Fiica mea a fost agresată prin Facebook. De altfel, trag un semnal de alarmă pentru că, mai nou, familia mea este amenințată de un domn că trebuie să ardem pe rug. Dacă am ajuns la chestia asta pentru o remarcă de a mea foarte adecvată și la obiect, legată de regulamentul Teatrului de Comedie... în regulament scrie că actorii trebuie să fie cu o oră înainte, pe scenă, pentru repetiții. Faptul că în loc să îi văd pe scenă i-am văzut în fața teatrului, pe mine m-a deranjat treaba asta. Mai ales că nici nu știau pentru ce sunt acolo, unii dintre ei. Eu nu am nicio treabă cu Tudor Chirilă”, a precizat Vladimir Găitan, în direct la România TV.  

”Domnul Marius Vizante, când a venit în Teatrul de Comedie l-am ajutat, i-am fost alături, l-am învățat meserie, iar când a venit într-o zi cu lacrimi în ochi și am aflat că are o problemă de sănătate în familie, am fost singurul actor care a sărit și am sărit să îl ajut. Și el, astăzi, mi-a băgat un cuțit în spate și s-a gândit să se războiască, cu un bărbat de 72 de ani.  (...) De unde până unde să îmi ataci familia și să îmi spui că trebuie să ardem pe rug”, a mai precizat Vladimir Găitan.

”Lucrurile au degenerat”. Mesaj pentru Vizante 

”Păi lucrurile sunt foarte grave, au degenerat. De ce? Pentru că am avut curajul să emit o literă în regulamentul actorului. De când Rezist se ocupă de bucătăria actorilor? Au dispărut foarte multe modele, de marii actori...

Am un mesaj pentru colegul meu Vizante, care nu se potolește. Mă face prost, orb, lingău, ceva sinistru. Vreau să îl rog frumos să se potolească pentru că dacă încep să povestesc cum stau lucrurile, s-ar putea să îi fac rău carierei. Nu am nimic cu el. El este suma înălțimii lui care, demonstrază, cum mi-a spus mie un bătrân: băi Vladimire, ferește-te de ăștia mici de înălțime că tu ești un bărbat de un metru nouăzeci și trebuie să dea capul pe spate”, a mai spus actorul, în direct la România TV. 

Vezi și: Ion Iliescu, operat. Codrin Ștefănescu: suntem îngrijorați

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel