Actorul Robert de Niro afirmă că preşedintele Donald Trump se crede un gangster, însă nu are onoare

Actorul american Robert De Niro a declarat într-o emisiune televizată că Donald Trump este "un preşedinte ciudat care se crede un gangster", dar care nu are aceeaşi "onoare" de care dau dovadă adesea personajele din filmele tradiţionale cu gangsteri, relatează vineri Press Association.

De Niro, cunoscut pentru că a jucat de-a lungul anilor într-o serie de filme cu mafioţi - printre care "The Godfather: Part II" şi "Goodfellas" - a vorbit despre interesul continuu al publicului pentru acest gen de producţii, în cadrul emisiunii The Graham Norton Show.

"Cred că se întâmplă asta pentru că ei sfidează legea, au propriile legi, structură şi cultură. Există mai multă onoare. Ideea de respect şi de a face diferenţa între bine şi rău (în rândul gangsterilor) a fost mai mult decât vedeam la liderii noştri, nu ni s-a spus adevărul despre ceea ce se întâmplă cu adevărat", a afirmat actorul.

De Niro, un critic fervent al lui Donald Trump, a adăugat: "Astăzi, avem un preşedinte ciudat care crede că este un gangster, dar care nici măcar nu este un gangster foarte bun".

"Gangsterii au onoare, strângi o mână şi ei au cuvântul tău şi tu îl ai pe al lor, şi asta este. Dar cu acest tip, nu este cazul", a mai spus el.

Actorul s-a alăturat echipei regizorului Martin Scorsese, colaboratorul său de lungă durată, pentru noul film cu gangsteri "The Irishman", în care joacă de asemenea Al Pacino, Joe Pesci şi Harvey Keitel, actori cu care De Niro a lucrat în numeroase ocazii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel