EXCLUSIV  Actorul Repan, întrebat despre schimbările guvernamentale: Și care e treaba noastră? Dacă ne uităm acolo, aflăm ce se întâmplă cu năzbâtiile

Repan
Repan

Actorul Alexandru Repan a fost aniversat la Teatrul Nottara, la împlinirea a 79 de ani, printr-un eveniment special și prin spectacolul Vizitatorul de Eric-Emmanuel Schmitt.

Actorul Alexandru Repan a acordat, cu această ocazie, un interviu pentru DC News în care a fost întrebat și cât de greu este să faci teatru în România. 

"Nu este greu niciodată când faci ceva care-ți place. Și mineritul este o meserie frumoasă atunci când ești mândru de ea și o faci cu plăcere. Munca nu este un chin atunci când îți place ceea ce faci. Teatrul este o plăcere, nu un chin!”, a spus Alexandru Repan.

Cât despre faptul că guvernele se tot schimbă, implicit și miniștrii Culturii, maestrul a zis că aceste mișcări nu influențează teatrul: ”Și care este treaba noastră? Noi învățăm textul, facem repetiții, publicul intră, ne aplaudă, plecăm acasă. Dacă ne uităm la televizor, ceea ce nu este cazul meu, aflăm ce se întâmplă cu năzbâtiile guvernamentale, dar acest lucru nu are legătură cu teatrul. Ce poate are legătură cu teatrul sunt bugetele. Actorii de teatru nu au fost niciodată bogați și s-au plâns arareori, aproape deloc”.

Vezi aici interviul:

VEZI ȘI: Alexandru Repan a uimit Parisul într-un film aproape netrecut prin România. Culisele unei vieți în care Dumnezeu a jucat un rol important

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel