Actorul Raphael Coleman a murit la vârsta de 25 de ani

Actorul Raphael Coleman, cunoscut din filmul "Nanny McPhee", a murit la doar 25 de ani, informează BBC.

Mama sa, Liz Jensen, a confirmat moartea tinerei vedete, cunoscute şi pentru angajamentul său în lupta împotriva schimbărilor climatice, într-o declaraţie postată vineri pe Twitter. Liz a precizat că Raphael "a murit făcând ceea ce îi plăcea", în timp ce tatăl său vitreg, Carsten Jensen, a declarat pe Facebook că actorul s-a prăbuşit brusc, fără ca înainte să aibă probleme de sănătate.

Raphael Coleman era cel mai bine cunoscut pentru rolul jucat în Nanny McPhee (2005), unde l-a interpretat pe Eric Brown, având alături staruri ca Emma Thompson şi Colin Firth.

Ce a anunţat tatăl său vitreg



În postarea sa pe Facebook, tatăl său vitreg a precizat că moartea actorului a survenit "în mijlocul unei călătorii şi nu a mai putut fi salvat".

Carsten Jensen a vorbit, de asemenea, despre activitatea de activist a lui Raphael - licenţiat în zoologie al Universităţii din Manchester - în cadrul grupului de mediu Extinction Rebellion. "Sub numele de Iggy Fox, el a controlat social media grupului şi vorbea la demonstraţii", a subliniat tatăl său vitreg.

Grupul pentru dreptate socială Occupy London i-a adus un omagiu actorului. În 2009, Raphael a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun tânăr actor la Festivalul de film de scurt metraj de la Bruxelles, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel