Actor din "Prison Break", refuzat de o româncă: "Mi s-a părut banal"

Tânăra, concurentă în emisiunea "Ferma", a povestit cum l-a refuzat pe celebrul "Sucre" din "Prison Break", actorul Amaury Nolasco.

„Mi s-a părut banal totul. Eram cu gașca în vacanță în Grecia, când a venit un băiat la mine care era manager la hotelul respectiv, un român, și mi-a spus că cineva vrea să mă cunoască. Fac cunoștință cu un domn și îmi zice numele, Amaury. Nici nu știu de fapt ce a fost cu mine de m-am dus să fac cunoștință, eu, de fel, dacă vrea cineva să mă cunoască, păi să vină el la mine, nu eu. Când m-am dus, era actorul din Prison Break!", a povestit Miss România, Ioana Filimon, pentru Libertatea.

"Nu m-a interesat oferta lui"

„Mi-a cerut numărul de telefon, ca să ne vedem seara în club. Eu am plecat, nu m-a interesat oferta lui. Într-adevăr, arăta bine, dar chiar nu m-a interesat. Toate prietenele care erau cu mine mi-au spus că nu le vine să creadă cu cine am făcut cunoștință. Eu, inițial, nici nu l-am recunoscut, pentru că acolo vin foarte multe celebrități, am văzut că vin toți și își fac poze cu el, erau chiar și paparazzi, dar nu știam cine e. Se vedea că era cineva cunoscut, dar cu atât mai mult m-a deranjat că a trebuit să mă duc eu la el. Dacă voia să mă cunoască, trebuia să vină el, nu? Când am făcut cunoștință, nu l-am asociat cu Sucre din «Prison Break». Un prieten din gașca lui, producător cred că era, m-a și întrebat dacă știu cu cine stau de vorbă. I-am zis că nu și probabil s-a simțit jignit", a mai spus tânăra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel