ACL: Scenariu disperat în PSD. Minciună unică în istoria României

Tariceanu-Ponta
Tariceanu-Ponta

Un deputat ACL lansează o ipoteză neașteptată despre un scenariu "disperat" pregătit din laboratoarele PSD. 

Deputatul Costel Alexe susține că scenariul PSD este: "Tăriceanu anunţat drept prim-ministru după turul I fără a mai fi desemnat după alegeri. Această minciună ar fi unică în istoria României". 

"PSD nu a avut un candidat puternic la cea mai înaltă funcţie în stat, un om pe care să-l propună pentru palatul Cotroceni, aşa cum a făcut PNL cu Klaus Iohannis. Pentru că PSD nu a fost niciodată un partid liber. Libertatea în partidul stat este sinonimă cu garanţia că cel ajuns pe scaunul de preşedinte nu va deveni vreodată cu adevărat liber, descătuşat de tarele vieţii de partid sau complet străin de jocurile de culise din partide, guvern, parlament. Iar PSD, având aceste metehne şi condiţii, l-a ales pe Ponta cu acest risc. Pentru PSD, riscul de a pierde prezidenţialele este mai mic în raport cu riscul de a trimite la Cotroceni un om care ar putea chiar să fie un preşedinte independent, mediator, integrator, un factor de echilibru între stat şi societate, între puterile statului şi instituţii, aşa cum spune şi legea fundamentală", susține deputatul ACL. 

SUSPENDARE TRAIAN BĂSESCU. Reacția SUA la a treia suspendare a lui Băsescu

Costin Alexe susține că "ultimul plan care se pune la cale, în aceste zile, în laboratoarele PSD se referă la o manipulare grosolană pregătită pentru turul II al alegerilor prezidenţiale. Aşa cum se ştie, candidatura domnului Călin Popescu Tăriceanu la aceste alegeri este ceva de domeniul ridicolului. Fără un partid serios în spate, fără nicio tragere de inimă, fără un proiect autentic, fără o perspectivă realistă şi, în fond, fără şanse, puţini ar înţelege această mişcare. La prima impresie, ar fi vorba de o candidatură tip "iepure", care să aducă voturi din zona celor care nu sunt convinşi de candidatul unic al dreptei şi care nu ar vota cu Victor Ponta, iar în final, având în vedere că Tăriceanu nu va ajunge în turul II, să dea voturile prietenului de nădejde, adică domnului Ponta. Numai că, potrivit ultimelor cercetări din zona PSD, această mişcare nu va avea sorţi de izbândă, iar oamenii vor înţelege repede că au fost păcăliţi şi vor sta acasă, refuzând astfel să legitimeze un troc pus la cale cu mult timp în urmă. Şi atunci la ce s-au gândit strategii PSD? La cea mai mare manipuare realizată vreodată între cele două tururi de scrutin. La o mare minciună, care nu se va finaliza niciodată: desemnarea lui Călin Popescu Tăriceanu ca premier, cu promisiunea că, dacă Ponta va ajunge preşedinte, îl va numi pe Tăriceanu prim-ministru. Repet, un plan ticălos, pentru că obiectivul este ca alegătorii lui Tăriceanu să fie până la capăt convinşi (ora 21), iar ulterior să fie totul abandonat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel