Accidentare Nedelcearu. Situație mai gravă decât s-a crezut

Ionuț Nedelcearu, lovit în meciul cu Malta. foto: captură video
Ionuț Nedelcearu, lovit în meciul cu Malta. foto: captură video

Ionuţ Nedelcearu s-a accidentat în chiar prima repiză a ameciului din Malta, iar medicii au decis înlocuirea sa în minutul 30.

După o intrare imprudentă, Nedelcearu a fost lovit cu genunchiul în faţă de Juan Corbolan. Fundaşul a fost scos în afara terenului, unde a primit îngrijiri din partea medicilor aflaţi la stadion, după care a fost dus la un spital din La Valetta, capitala Maltei. Astfel, titularizat de Cosmin Contra în meciul din Malta, Ionuţ Nedelcearu n-a avut cea mai fericită primă repriză din carieră. 

După un control amănunţit, la pauza meciului, Ionuţ Nedelcearu a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare, iar veștile nu sunt foarte bune, el fiind suspect de fractura de piramidă nazală. Practic, Nedelcearu a primit o lovitură puternică de genunchi în plină față.

”Doctorul Claudiu Stamatescu a încercat să-i pună puţin nasul la loc, că era prea deplasat. Cu siguranţă că medicii vor face toate eforturile şi vom încerca, dacă se va putea, să evolueze cu mască. Nu crede că va putea evolua în primul meci de la Euro, dar, dacă lucrurile merg bine, cu mască va putea evolua din al doilea meci" relatează TelekomSport despre situația mdicală a fundaşului de 23 de ani.

Mihai Stoichiță s-a declarat, totuși, optimist pentru prezența fundașului central măcar în al doilea meci de la EURO 2019 U 21: "Am vorbit cu medicul, va rămâne aici. Nu va putea juca în primul meci, cu Croaţia, dar ar putea să fie pe teren în partida cu Anglia. E foarte posibil să poarte o mască", a declarat Mihai Stoichiţă,  directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, la emisiunea Digi Sport Special.

Citește și:

George Puşcaş crede că naționala este la mâna propriilor rezultate

Ianis Hagi și-a luat gândul de la naționala mare: Acum ne gândim la...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel