Accidentare Halep. Ce-a păţit cu Buchard la Australian Open

Numărul unu mondial în tenisul feminin, Simona Halep, a declarat, joi, după calificarea în runda a treia a turneului Australian Open că a simţit durere la gleznă în meciul cu Eugenie Bouchard, dar nu s-a gândit la acest lucru.

Mă simt bine pe acest teren (Margaret Court Arena, n. red.), în faţa spectatorilor care mă susţin, mă bucur foarte mult că pot juca în turul al treilea, doi ani la rând am pierdut în primul tur, iar acum vreau să mă bucur de timpul pe care îl petrec aici. Chiar dacă sunt puţin accidentată, am jucat bine şi m-am mişcat bine. Simt durerea (la gleznă), dar nu m-am gândit la ea, am vrut să joc meciul şi să câştig, a declarat Halep după victoria cu 6-2, 6-2 în faţa jucătoarei canadiene.

Cred că am jucat foarte bine, am simţit bine mingea, iar în faţa ei e mereu dificil de jucat, pentru că ia mingea foarte repede, stă foarte aproape de linia de fund, dar m-am gândit doar să deschid unghiurile şi am făcut-o bine, a mai spus Halep pentru postul de televiziune Eurosport.

Halep a comentat şi statutul său de lider mondial, afirmând că nu resimte o presiune din cauza acestui fapt:

Nu simt presiune, mă bucur de acest moment în care sunt numărul unu în lume, dar fiecare meci e dificil, mă aştept la meciuri grele, acum mă gândesc la următorul tur, vreau să câştig de fiecare dată când intru pe teren, nimic altceva nu e în mintea mea.

Simona Halep s-a referit şi la colaborarea sa cu antrenorul australian Darren Cahill:

Pot spune că şi eu sunt un pic australiană, pentru că lucrăm de trei ani şi facem o treabă excelentă. Îi mulţumesc pentru că am ajuns numărul unu mondial cu el, mulţumesc echipei mele. E o plăcere să vin să joc la el acasă şi vreau să îl fac mândru.

În turul al treilea la Melbourne, Halep o va înfrunta pe americanca Lauren Davis (24 ani, 76 WTA).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel