Accident Vlădeni DN1. Cinci persoane au ajuns la spital - FOTO

Cinci persoane au fost rănite vineri, în jurul prânzului, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN1, la intrarea în localitatea Vlădeni.

UPDATE: Accidentul a fost provocat de o şoferiţă în vârstă de 20 de ani, care se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Bucureşti şi care se deplasa de la Sibiu spre Braşov, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea celor patru ocupanţi din autoturismul care a pătruns pe contrasens, trei femei şi un bărbat, şi a celor trei ocupanţi din autoturismul care circula regulamentar, un bărbat, o femeie şi o minoră de şase ani, toţi fiind transportaţi la spitale din Braşov - Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul Clinic de Copii. 

----

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Luiza Dănilă. 

(w670)



Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat patru echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SAJ) şi un echipaj de stingere. 

La momentul transmiterii acestei știri, se circulă în coloană.

(w670) 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel