Urmărește emisiunea live


Accident VIOLENT în județul Cluj. Doi morți și doi răniți

Accident Cluj FOTO: ISU Cluj
Accident Cluj FOTO: ISU Cluj

Un accident rutier a avut loc pe DN75, între localitățile Mihia Viteazu și Cornești, în județul Cluj. În urma impactului dintre un tir și o mașină au murit doi oameni.

Un bărbat de 47 de ani, din Aiud, care conducea un camion a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Dacia înmatriculat în Alba. Șoferul ar fi pătruns pe sensul opus, pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers, conform IPJ Cluj.

La locul accidentului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două ambulanțe și un elicopter SMURD. Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator.

Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și a femeii, care se pare că era însărcinată, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi, de către medicii prezenți la locul accidentului, potrivit ISU Cluj. Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de cca 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței. Circulația rutieră a fost oprită câteva zeci de minute pe ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel