Accident Vâlcea. Trafic reluat

În accident au fost implicate trei autoturisme şi o dubiţă, iar un bărbat a rămas încarcerat. Traficul a fost blocat câteva ore.

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs luni dimineaţa pe DN64, la Râmnicu Vâlcea, în zona Râureni, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

În accident au fost implicate trei autoturisme şi o dubiţă, iar un bărbat a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru ca acesta să fie deblocat din maşină.

Poliţia a stabilit, după primele verificări, că accidentul s-a produs după ce un autoturism care oprise pentru a efectua viraj la stânga a fost lovit din spate de un alt autoturism şi apoi a fost proiectat într-o dubiţă, pe contrasens. În impact a fost lovită o altă maşină, a patra implicată în accident, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

O persoană a fost asistată la faţa locului şi a refuzat transportul la spital şi trei persoane au fost transportate la UPU Vâlcea, toate conştiente, în stare stabilă. Pe durata intervenţiei echipelor medicale şi a cercetărilor la faţa locului efectuate de poliţişti, traficul rutier în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe o bandă, şoseaua fiind eliberată după câteva ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel