ACCIDENT UNGARIA | MAE: Patru români au murit

MAE a transmis că printre victimele accidentului din Ungaria se află și patru români.

MAE a transmis, luni, că printre victimele accidentului din Ungaria se află și patru români, iar reprezentanții Consulatului General al României la Szeged au întreprins demersuri pentru a obține informații cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii coliziunii.

„Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români. Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului", a transmis MAE, la solicitarea Mediafax. Potrivit sursei citate, până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

„Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite", a mai transmis MAE.

Şapte persoane, inclusiv cetăţeni străini, au murit în urma unui accident rutier produs luni dimineaţă pe o autostradă din Ungaria, relatează agenţia MTI şi site-ul Hirado.hu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel