EXCLUSIV  Accident taxi - Poliție. Mit DISTRUS pe strada Berzei

Accident Berzei TAXI- mașină POLIȚIE
Accident Berzei TAXI- mașină POLIȚIE

Vineri, 15 decembrie, pe strada Berzei din București, s-a mai distrus un mit legat de taximetriști.

Mă refer la faptul că doar ei și numai ei, profesioniștii, pot duce oamenii, în siguranță, la destinație. Astăzi, un taximetrist nu a acordat prioritate unei mașini de Poliție care avea pornite semnalele acustice și luminoase. Oamenii legii au fost răniți și au ajuns la spital. Au avut noroc pentru că s-au ales doar cu atât. La ce viteză avea taximetristul, dacă ne uităm la impact, am fi putut avea o crimă. Din fericire, nu a fost așa.

Fără a generaliza, spun că nu există șofer mai agresiv decât șoferul de taxi. După ce stă 12 ore pe traseu pentru a-și face planul, nici nu mai vede pe unde merge. Dacă este implicat într-un accident cu un om obișnuit - fie că este sau nu vinovat - își cheamă, prin stație, colegii la intimidare. Vineri, 15 decembrie, și Poliția a văzut cât de buni sunt taximetriștii, acești profesioniști, oameni verificați etc.

[citeste si]

În ultima vreme, o parte dintre șoferii de pe acest mijloc de transport sunt agresivi în trafic, încalcă reguli, fie din tupeu, fie din neștiință, fie din oboseală. În schimb, la Uber, oamenii fiind monitorizați strict și trași la răspundere pentru orice chichiță, vedem civilizație și mers cu viteză legală. Dar cum spuneam la începutul articolului - legenda că doar ei, taximetriștii, conduc în siguranță, s-a izbit astăzi fix de Poliție. La propriu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel