Accident schi. O fetiță de 9 ani transportată la spital

Marius Vintilă. Sursă foto: Facebook
Marius Vintilă. Sursă foto: Facebook

 O fetiţă în vârstă de 9 ani din judeţul Bacău s-a accidentat luni în staţiunea Băile Harghita, în timp ce schia într-o zonă neamenajată, jandarmii montani aflaţi la faţa locului acordându-i primul ajutor, după care a fost preluată de un echipaj SMURD. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita, Gheorghe Suciu, jandarmii montani aflaţi în patrulare la Băile Harghita au fost solicitaţi de un bărbat pentru a-i acorda primul ajutor fiicei sale, care se accidentase. Fetiţa se dădea pe schiuri şi s-a izbit de un copac aflat în apropierea parcului de distracţii din staţiune, în zona respectivă nefiind amenajată o pârtie de schi. 

Jandarmii montani au constatat că fetiţa acuza stări de vomă, după ce se lovise în zona toracică, iar după acordarea primului ajutor au transportat-o în siguranţă până în zona de unde a fost preluată de către echipajul de intervenţie SMURD, solicitat de către aceştia. Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, pentru efectuarea unor investigaţii suplimentare, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel