Accident rutier pe DN 2 - Patru persoane rănite grav

Accident Buzău
Accident Buzău

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 2, în care au fost implicate trei autoturisme.

Patru persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă pe DN 2, pe raza localităţii buzoiene Mărăcineni, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, din primele date a rezultat că un şofer de 38 de ani din localitatea Stâlpu care se deplasa cu autoturismul în comuna Mărăcineni către intersecţia cu DN2 nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea pe drumul european unei maşini conduse pe direcţia Vrancea - Buzău de către o şoferiţă de 19 ani din Ţinteşti. În urma coliziunii, autoturismele au ricoşat pe sensul de mers Buzău - Vrancea, lovind o altă maşină, la volanul căreia se afla un bărbat de 65 de ani din Săgeata.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului de 38 de ani şi a unei pasagere din maşina sa, o femeie de 31 de ani, respectiv a şoferiţei de 19 ani şi a unui pasager de 42 de ani din autoturismul condus de către tânără, cele patru persoane rănite fiind transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate", a precizat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel