Accident rutier în Bucureşti: Patru persoane transportate de o ambulanţă BGS pentru dializă au murit

ambulanta
ambulanta

Patru persoane care se aflau într-un ambulanţă Logan a BGS transporta pacienţi pentru dializă au murit, iar alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident rutier petrecut vineri în Bucureşti.

Din primele informaţii, se pare că şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a tamponat cu ambulanţa BGS care transporta pacienţii pentru dializă. În urma coliziunii, patru persoane din ambulanţa BGS au murit. De asemenea, şoferul Loganului, şoferul autoturismului BMW şi un alt pagaser din această maşină au fost grav răniţi şi au fost transportaţi la spital.

„Din primele verificări efectuate, un autoturism marca BMW ce venea dinspre Bd. Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Logan ce efectuează dialize. În urma impactului patru persoane din Logan au decedat. Şoferul Loganului şi şoferul şi un pasager din BMW au fost răniţi“, a declarat la Realitatea TV Anca Preda, purtător de cuvânt la Poliţia Rutieră din Capitală.

Citeşte şi:

Pacienţii morţi în accidentul de vineri nu purtau centurile de siguranţă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel