Accident, Drum Naţional: Cinci persoane rănite, printre care doi copii

Cinci persoane rănite, printre care doi copii, într-un accident rutier pe DN 17, în Bistriţa-Năsăud.

Cinci persoane au fost rănite, vineri dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, pe raza localităţii Ciceu Mihăieşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, printre victime aflându-se şi doi copii, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul municipal din Dej, pentru continuarea investigaţiilor medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, în accident au fost implicaţi un şofer de 54 ani, din Beclean, care ar fi efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, şi un şofer de 24 ani din Romuli, ce se afla în spatele său şi care se angajase într-o depăşire neregulamentară.

În urma impactului, maşina din faţă s-a răsturnat pe carosabil, ceea ce a făcut ca traficul rutier pe DN 17 să se desfăşoare o perioadă pe un singur sens. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Poliţia desfăşoară cercetări în acest caz pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul. Tot un viraj la stânga efectuat necorespunzător a fost cauza unui accident produs, vineri dimineaţa, în localitatea bistriţeană Urmeniş, pe DN 16, la mai puţin de o oră distanţă de accidentul de la Ciceu Mihăieşti.

[citeste si]

Un bărbat de 61 de ani din Reghin, care conducea o autoutilitară, a vrut să vireze la stânga, iar autoturismul din spate, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 ani din Ungheni, l-a colizionat. În urma impactul, şoferul autoutilitarei a ajuns la spital. Cel de-al doilea conducător auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel