Accident pe DN1, la Băicoi. Trafic îngreunat

foto ilustrativ
foto ilustrativ

Trafic îngreunat pe DN1, Ploieşti - Braşov, în urma producerii unui accident rutier.

UPDATE: Două femei au murit, marţi dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza localităţii Băicoi, judeţul Prahova. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme. 

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi un echipaj SMZRD de la Garda de Intervenţie Băicoi, o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul 1 Ploieşti şi un echipaj SMURD şi un altul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 2 Ploieşti. 

Ştire iniţială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Băicoi,  judeţul Prahova, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme, soldat cu o victimă(încarcerată, probabil rănită grav). Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, prin dirijare. La locul producerii  accidentului se circulă în coloană în ambele sensuri. Se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel