UPDATE Accident pe DN 7: 9 oameni au fost duși la spital după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod

Un grav accident s-a produs marți dimineața, pe DN 7, în care un microbuz cu pasageri s-a lovit de un cap de pod.

UPDATE ora 14.00

Doi din cei nouă răniţi din accidentul de microbuz care a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, pe DN 7 Valea Oltului, în zona Lazaret, mai sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, restul fiind externaţi cu recomandări medicale, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă.

"În urma accidentului rutier, la UPU au fost aduşi 9 pacienţi, cu vârste între 26 şi 60 ani. După efectuarea investigaţiilor, 7 pacienţi au plecat cu recomandări medicale. Doi bărbaţi au avut nevoie de internare, mai exact un bărbat de 50 ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, cu fractură de maxilar şi fractură deschisă de rotulă şi un bărbat de 60 ani diagnosticat cu traumatism cranio-facial şi fractură deschisă de tibie. Ambii sunt internaţi în cadrul secţiei clinice Ortopedie, sub tratament şi supraveghere de specialitate", a explicat Decebal Todăriţă.


Știrea inițială

Nouă persoane au ajuns la spital, marţi dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe DN 7, pe raza comunei Lazaret, conform Antena 3.

Şoferul microbuzului, care se îndrepta către Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod, pe DN 7, la km. 243+850, în zona localităţii Lazaret. Şoferul, în vârstă de 46 de ani, din Sibiu, si cei 8 pasageri, şapte bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 25 şi 60 de ani, au fost transportaţi la spital.

Clonform sursei citate, echipajele SMURD şi o autospecială de transport victime multiple au transportat la UPU Sibiu şapte persoane, şase bărbaţi şi o femeie, dintre care şase conştiente, cu diverse traumatisme şi un bărbat inconstient. Celelalte două persoane implicate au fost transportate la UPU Sibiu de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

În prezent se desfăşoară cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului. Traficul în zonă este îngreunat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel