Accident pe autostrada A1. Trafic blocat

Ambulanta
Ambulanta

Traficul rutier este blocat pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la km. 470, pe sensul către Deva, în urma unui accident cu 3 mașini și un camion.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la km. 470, traficul rutier este blocat, pe sensul către Deva, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme și un camion. Trei persoane au fost rănite. Pompierii timișeni spun că au fost anunțați de producerea unui accident pe autostrada A1, la km 470, sensul de mers Topolovățul Mare-Lugoj. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, 6 pompieri și 2 ambulanțe SAJ.

„În accident au fost implicate 3 autoturisme și un autocamion și 7 persoane. Din cele 7 persoane, o persoană de sex feminin a suferit contuzii ușoare și a fost transportată la spital împreună cu cei doi copii aflați cu ea în mașină (2 ani și 6 luni) și încă 2 persoane de sex feminin cu contuzii ușoare au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel