Accident mortal Râșnov. Trei persoane decedate

Trei persoane au decedat, iar alte trei, între care şi un copil, au fost rănite în accidentul care s-a produs, miercuri, pe DN 73A, una dintre victime fiind preluată de un elicopter SMURD. 

Accidentul s-a produs în jurul orei 15.00, pe DN 73A, la 12 km de Râşnov spre Pârâul Rece, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Braşov, Gabriela Dinu. 

"Cele şase persoane se aflau în autoturismul care a ieşit în decor şi s-a răsturnat. Trei persoane au decedat, alte trei, între care şi un copil, sunt rănite. Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic de Copii Braşov. Un elicopter SMURD a venit la faţa locului pentru a prelua unul dintre răniţi, aflat într-o stare mai gravă, pentru a-l transporta la Târgu Mureş. Celălalt va fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu un echipaj SMURD", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, plt. maj. Luiza Dănilă. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, a explicat că autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în decor din cauze încă necunoscute, poliţiştii efectuând cercetări la faţa locului, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel