Accident mortal la Complexul Energetic Oltenia

cadavru lac
cadavru lac

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat al Termocentralei Turceni din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a decedat joi dimineaţa după ce un scut al unui motor electric a căzut peste el, evenimentul fiind înregistrat drept accident de muncă, a declarat şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, George Romanescu. 

Potrivit sursei citate, victima lucra la un motor electric din sala turbine, moment în care un scut a picat pe el. În urma accidentului, un alt angajat al unităţii a fost rănit la picioare. 

"La ora 8,50 am fost anunţaţi de conducerea Complexului Energetic Oltenia că în cadrul Termocentralei Turceni a avut loc un eveniment. Un angajat de 52 de ani care lucra la un motor electric în sala turbine a fost rănit grav după ce a picat un scut pe el, din primele informaţii se pare că a decedat. În cel mai scurt timp am luat măsuri şi am trimis o echipă formată din doi inspectori de muncă care să meargă la faţa locului şi să dispună măsurile necesare. Colegii mei m-au informat că mai există o a doua persoană rănită la picioare", a spus George Romanescu. 

Angajatul decedat era căsătorit şi avea doi copii, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel