Accident mortal în urmă cu scurt timp. Trei persoane, moarte pe loc. Au căzut cu mașina în râu

Un copil căzut în râul Mureș a fost salvat cu elicopterul SMURD. FOTO/VIDEO: ISU Mureș
Un copil căzut în râul Mureș a fost salvat cu elicopterul SMURD. FOTO/VIDEO: ISU Mureș

Trei bărbați au murit și unul a fost rănit grav după ce maşina în care se aflau a căzut, duminică, de un pod din oraşul Novaci, în râul Gilort, din județul Gorj.

Accidentul rutier a avut loc, duminică dimineața, pe un pod din oraşul Novaci, județul Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, o maşină în care se aflau patru bărbați a căzut de pe pod, răsturnându-se pe plafon, în apropierea unui râu.

„Accidentul rutier s-a produs pe raza localității Novaci, a fost implicat un autovehicul care a căzut de pe un pod. (...) În urma impactului au rezultat patru victime încarcerate, care nu sunt conștiente", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Trei dintre victime au fost scoase decedate.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut în râul Gilort de la aproximativ cinci metri înălțime, în interior fiind patru persoane. La acest moment trei persoane sunt decedate și una a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Polițiștii vor efectua cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care a avut loc accidentul", a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Locul accidentului este situat într-o zonă montană, imediat după porțiunea de unde autovehiculul a părăsit partea carosabilă fiind montată o barieră, de unde drumul devine forestier și continuă prin munte.

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel