Urmărește emisiunea live


Accident mortal în Caraș-Severin

 Un bărbat a murit, luni, într-un accident rutier produs pe DN 6, în afara localităţii Topleţ din judeţul Caraş-Severin, circulaţia în zonă desfăşurându-se pe o singură bandă, alternativ. 

În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi un autocamion, şoferul autoturismului decedând în urma impactului. 

"Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Caransebeş spre Orşova. La kilometrul 373+600 de metri, bărbatul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un tir condus regulamentar de un cetăţean bulgar în vârstă de 46 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului", a declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel