Accident microbuz pe A2. Şoferul a spus că a adormit la volan

Imagine simbol
Imagine simbol

Șoferul microbuzului implicat în accidentul produs miercuri dimineața pe Autostrada Soarelui a pierdut controlul mașinii după ce a a adormit la volan, au anunțat reprezentanții Poliției Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, șoferul microbuzului era angajat al unei firme și transporta muncitori care ieșiseră din tura de noapte către casă. Acesta are 30 de ani și este din județul Ialomița. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a adormit la volan, transmite Mediafax.

„Conducătorul auto efectua un transport de persoane. Am înțeles că erau șapte persoane în autovehicul, plus conducătorul auto, deci opt. Acesta afirmă că a adormit la volan și a pierdut controlul acestuia”, a declarat Adina Chițu, reprezentant al IPJ Călărași.

Microbuzul a ieșit de pe autostradă și s-a răsturnat. Potrivit reprezentanților ISU Călărași, șapte persoane au suferit traumatisme ușoare și au fost transportate la spital. Polițiștii anunță că în acest caz se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală dim culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel